Dërgesa dhe transporti
• Jemi të lumtur të të ofrojmë më të mirën në artikuj e shërbim. Ne punojmë fort për t’i bërë blerjet e tua e të familjes tuaj sa më të thjeshta. Nëpërmjet faqes tonë ti mund të blesh jo vetëm për veten por mund të dërgosh dhurata tek të dashurit e tu edhe pse mund të jesh larg.
• Dorëzim në shtëpi
Vendos të dhënat e sakta të dorëzimit (adresë dhe kontakt dhe porosia do jete tëk ti brenda 3-5 ditë

– Dërgesë në shtëpi –

Vendos të dhënat e sakta të dorëzimit (adresë dhe kontakt) dhe porosia do jete tek ti brenda 3-5 ditë

Transport Stantard

Kosto e transportit do të jetë 200 lekë/porosi brenda qytetit të Tiranës dhe 300 lekë/porosi në të gjithë rrethet e Shqipërisë
Transporti standart për blerje/porosi mbi 5.000 lekë do te ofrohet FALAS nga Perfect Fashion.

Transport ``Express``

Kosto e transportit Express do të ofrohet e njëjtë si ajo Standart, 200 lekë/porosi brenda qytetit të Tiranës dhe 300 lekë/porosi në të gjithë rrethet e Shqipërisë . Duhet vetë klienti të pëzgjedhë llojin e transportit
Të rikujtojmë që adresat e deklaruara nga ti mund të jenë adresa private, vend pune apo adresa të tjera dhe duhet të jenë sa më të sakta.

Gjithashtu duhet të vendosni njeë numër kontakti. Ofruesi ynë i transportit do të të kontaktojë klientin ditën e dorëzimit të porosisë për të konfirmuar kohën dhe vendin e dorëzimit.

Trego kujdes dhe mos harro të bësh në kohë kontrollin e produkteve të dorëzuara nga transportuesi dhe nëse vëren se produktet mungojnë ose janë të dëmtuara, duhet të dergosh mail në info@perfectfashion.al ku të përshkruash të gjitha vërejtjet. Këto vërejtje duhet të jenë të qarta (përcaktim i dëmtimeve) në mënyrë që të merren parasysh nga Perfect Fashion për zëvendësimin e produktit. Gjithashtu email-it duhet ti bashkangjiten foto të produktit së bashku me dokumentin zyrtar të blerjes së artikullit (kuponin tatimor). Ky reklamim duhet të realizohet brenda ditës që merret porosia.